معرفی بالابرهای کارگاهی و خانگی

اینگونه بالابرها معمولا در مواردی مورد استفاده قرار میگیرد که اولا مقدار مساحت محل قرارگیری محدود و اندک باشد بطوری که امکان اجرای آسانسور وجود نداشته و دوما هزینه کمتری مد نظر سفارش دهنده باشد .

جهت اجرای بالابر نیازی به فضای زیاد نبوده و می توان در حد یک نفره هم اجرا نمود فقط کافی است دریچه ای در سقف بالا ایجاد نمود ضمن اینکه فضای بالای سقف هم گرفته نمی شود و تمامی قسمت های بالابر را می توان در همان طبقه ی اول اجرا نمود .یکی دیگر از مزایای بالابر این است که در طبقات مختلف قابل اجرا است بطور مثال طبقه سوم را به طبقه چهارم وصل نمود زیرا که فشار به سقف زیرین وارد نمیگردد و تمامی اسکلت را میتوان به دیوارها متصل نمود .

موضوع بعدی هزینه ی اجرا است که بسیار پایین تر از آسانسور بوده و اصلا قابل مقایسه نیست ضمن اینکه از لحاظ ایمنی نیز مورد اطمینان می باشد . در حالت معمول یک بالابر سه متری با وزن قابل حمل 300 کیلو گرم و لوازم استاندارد که مورد تایید باشد از حدود 12 الی 13 میلیون تومان ( حداقل مبلغ با حداقل امکانات ) شروع شده و با توجه به ارتفاع بالابر ، میزان وزن قابل حمل و امکاناتی که نیاز باشد افزایش می یابد البته این مبلغ حدودی و جهت مقایسه با قیمت آسانسور عنوان گردیده .

بالابر شامل اسکلت یا همان بدنه اصلی ، کفی که معمولا از پروفیل و صفحه فی ، جک و پاور ، سیم بکسل ، تابلو فرمان ، شاسی های احضار و سری ایمنی ، قلاب ها و لوازم دیگر جانبی تشکیل شده که با توجه به سفارش مشتری قابل تغییر می باشد . شایان ذکر است که بیشتر کارهای ساخت و نصب بالابر را میتوان در کارگاه انجام داد و به لحاظ جلوگیری از ریخت و پاش ، ایجاد سر و صدا در محل ، آسیب نرساندن به محل نصب اسکلت بالابر و ساخت جک و پاور را در کارگاه انجام داد و فقط در محل مونتاژ میگردد . با حداقل فضا و حداقل زمان .

عکس چند نمونه از اینگونه بالابرها که شامل تزیینات جانبی شده است  

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها